Energikällan

Välkommen till Energikällan!
Energikällan startade 1992 i Helsingborg som stenbutik med alternativa behandlingar.
Jag arbetar bland annat med stresshantering och använder mig då av olika tekniker och behandlingsmetoder som anpassas individuellt efter kundens behov.

Jag är utbildad kristallterapeut, healer och djurkomunikatör med över

25 års erfarenhet och blev som första Svensk godkänd som healer av

engelska NFSH (national fedaration for spiritual healing)
1997 startade jag Svenska Kristallhealer skolan och har utbildat många 
yrkesverksamma kristallterapeuter.


Behandlingar utförs på Oscarsgården i Mjöhult och bokas bäst via tel 070-2919111

eller mail.


Stenbutiken finns på Oscarsgården i Mjöhult och i webbutiken www.stenar.nu
Välkommen!

Behandlingar 

Kristallhealing ca 45 min 600:-
Avslappnande och energigivande behandling med stenar och kristaller. Behandlingen löser upp blockeringar och tillför ny energi. Stresslösande eller uppiggande, beroende

på vilka stenar som används.

Kombineras även med vägledd meditation om man önskar det.


Healing ca 45 min 600:-
Avslappnande och energigivande behandling. Löser upp spänningar och blockeringar och är läkande för både kropp och själ. Jag överför energi med händerna. Kan också kombineras med vägledd meditation.


Regression 2-3 timmar 1100:-
En resa bakåt i tiden. Under trygg vägledning och djup avslappning upplever du tidigare liv eller händelser från din tidiga barndom. Mycket effektiv behandling för att lära känna sig själv på ett djupare plan eller för att komma tillrätta med fobier och rädslor.


Skyddsdjurs/vägledar kontakt 1-1,5 timme 800:-
Med hjälp av kristallhealing och trygg vägledning träffar du din andlige vägledare och / eller/ ditt skyddsdjur. Du upplever oftast själv deras närvaro och kan kommunicera med dem.


Trumresa ca 30 min 400:-
Trumresa är en form av meditation där jag trummar och du "reser" till övervärlden eller undervärlden för att ev. träffa skyddsdjur eller andliga vägledare. Trumresan kan också användas för att "bara" komma ner lite djupare i avslappningen och få en stunds avkoppling.

Kan också bokas för grupper på upp till 6 personer, kostar då 300:-/person


Djurkommunikation ca 1 timme 600:- (+ev bilers)
Jag hjälper dig att bättre förstå dina djurvänner och förmedla det du vill säga, när du själv inte når ända fram. Jag använder också Animalia och Ekvilibriums energiessenser då det finns behov.


Hotstone massage helkropp 60min 750:- 

Underbar avslappnande helkropps massage med varma lavastenar, vegetabiliska oljor och eteriska oljor. Massagen är stresslösande samtidigt som den ökar blodcirkulation, mjukar upp stela muskler och ökar rörligheten.
Behandlingen utförs ej vid diabetes, högt blodtryck, graviditet eller vid infektioner.


Hotstone massage halvkropp 45min 600:- 

Underbar avslappnande halvkropps massage med varma lavastenar, vegetabiliska oljor och eteriska oljor. Massagen är stresslösande samtidigt som den ökar blodcirkulation, mjukar upp stela muskler och ökar rörligheten.
Behandlingen utförs ej vid diabetes, högt blodtryck, graviditet eller vid infektioner.


Fibromassage ca 45 min 600:-

Fibromassage är en mycket lätt massage med speciell Fibroolja som är lite värmande och går ner i huden och mjukar upp musklerna. Speciellt bra för dig som har fibromyalgi eller ömma muskler som inte mår bra av vanlig massage. Massagen avslutas med Fibrogel för att få effekten att stanna kvar längre.


Tel: 070-2919111

Mail: maria@oscarsgarden.se