Presentation
Huvudlärare och ansvarig för skolan är Maria Montelius-Grifo´, kristallterapeut, healer, djurtolk och konstnär.
Maria är utbildad till kristallterapeut av Jette Holm på Danska Krystallhealerskolan i Köpenhamn och till healer bl.a på NFSH (National Federation of Spiritual Healing) i England. Hon var den första svenska som blev godkänd och fick certifikat som healer av NFSH. Hon har även utbildning i Bach blomstermedel, kroppsbalansering, zonterapi och massage, arbetar dessutom som djurtolk och konstnär. Maria har utarbetat och tillverkar Ekvilibrium blomsteressenser som är ett energimedel av svenska växter. Hon har också tillsammans med Änglakristallens Helena Hrach utvecklat och tillverkar Ekvilibrium stenessenser.
Maria driver sedan 1992 Energikällan i Helsingborg, numera belägen i Mjöhult.
Hon har vid många tillfällen blivit uppmärksammad i press, radio och TV.
Det kan även förekomma gästlärare i olika ämnen.

Målsättning
Skolans målsättning är att utbilda kunniga och seriöst arbetande kristallhealers.
Att öka förståelsen för och kunskapen om stenar, kristaller och helande energier.
Utbildningen är inte bara till för den som vill arbeta yrkesmässigt som kristallterapeut, utan även för den som vill öka sin livskvalité genom att utveckla sig själv på ett mer medvetet plan. Att lära känna sina egna möjligheter, för att på det sättet lättare skapa det liv man önskar leva.

Förutsättningar
Du bör vara självständig och redo att förändra dig och kanske dina värderingar. Du måste vara öppen för att bjuda på dig själv och beredd på att ta konsekvenserna av det som sker. Du bör också stå med bägge fötterna på jorden och vara i någorlunda balans. Det handlar om en utbildning och inte en individuell behandling.
Det förutsätts att deltagarna stöttar varandra och hjälps åt för att alla ska få ut mesta möjliga av sin utbildning. Det krävs också att man tränar hemma mellan kurstillfällena.

OSCARSGÅRDEN
Skolan finns på Oscarsgården, en korsvirkesgård från 1800-talet, i ett litet samhälle som heter Mjöhult (15 km norr om Helsingborg) Det finns flera gårdar i närheten som bedriver bed & breakfast. Det finns även vandrarhem på några kilometers avstånd. Kommunikationerna med Mjöhult är i det närmaste obefintliga, därför ordnar vi med hämtning, för dig som inte kör själv, vid flyg (Ängelholms flygplats) tåg eller buss.
Du anmäler dig till utbildningen genom att skicka in ifylld anmälningsblankett och betala in den aktuella anmälningsavgiften till Svenska Kristallhealer Skolan på pg 449 6004-5. Texta tydligt vilken delkurs det gäller och namn, adress och telefonnummer, så att vi kan skicka en bekräftelse om du fått en plats på skolan.
Är utbildningen fulltecknad betalas anmälningsavgiften tillbaka. Skolan har rätt att ställa in eller ändra startdatum vid för lågt deltagarantal.
Under utbildningen arbetar man mycket med sin egen personliga utveckling, man kommer varandra väldigt nära och växer samman som grupp. Gruppen blir i sig en helhet där en speciell energi byggs upp, därför är det viktigt att gruppen är samlad genom hela kursen. Det är nödvändigt att delta alla helgerna och du förbinder dig att fullfölja delkursen då du anmäler dig. Priser och regler för anmälan och avanmälan framgår av texten under ”anmälan och betalning”
I kursavgiften ingår fika (kaffe, the, saft, kakor och frukt.) Det går bra att ta med mat och värma i mikrougn. Restaurang finns på gården.

 
 
• Hem
• Presentation
• Kursplan
• Kursdatum
• Hälsning från Jette Holm
• Anmälan och betalning
• Lärare
 
 
 
• Andra kurser
• Behandlingar
• Energiessenser
• Kristaller och mineraler
• Webshop
• Länkar
• Karta